Luahan Erra Yang Buat Nitizen Bangga.Rasanya peminat dunia hiburan pasti tahu tentang hubungan cinta Engku Emran dan Laudya Cynthia Bella yang akan bersatu bulan September ini.

Rasanya belum ada lagi apa-apa kenyataan dari Erra , bekas isteri Engku Emran.

Melalui laman IG Erra, akhirnya Erra berkongsi luahannya berikutan bakal bersatunya Emran dan Bella.

aAlhamdulillahhhh.. Tahniah!! Buat ayah kepada Aleesya @iamkumbre dan @laudyacynthiabella diatas penyatuan cinta kalian.. moga berbahagia dan berkekalan hingga ke jannah. Penyatuan ini juga moga dapat mengeratkan lagi ukhwah antara Malaysia dan Indonesia.. Kita bersaudara dalam kejauhan.. kita saling mendoakan dan pupuk kasih sayang. Moga harmoni dan damai bersama. Amin. .
.
Anakanda ku, kini bertambah ahli keluarga Aleesya, maka bertambahlah hendaknya kasih sayang dan perhatian buat mu sayang.. Moga menjadi anak yg solehah dan punya jati diri yang disenangi dan dsayangi sentiasa. Mom will always support and pray for your happiness dunia dan akhirat. Love you so much my love!!! 😙😙😙.
.
Kepada pasangan mempelai ee dan bella.. moga kalian segera dikurniakan cahaya mata yg soleh dan solehah lagi comel! Pasti anakanda Aleesya tak sabar menanti adik.. 😉😁 Kalian sentiasa dalam doaku.. CONGRATULATIONS AGAIN!! Muahhh


Apapun memang terbaiklah Erra. Semoga cepat jodohnya dengan Shahir. 

No comments